Активности

logo header

СУПЕР-Подршка ЕУ предшколском васпитању и образовању

 

25.06.2019.

 65045916 2302547189780722 4341649050727088128 o

У Београду је представљен пројекат SUPER који има потенцијал да значајно допринесе подизању свести у заједници о важности ширег укључивања деце у предшколске програме, унапређењу квалитета васпитно-образовног рада са децом применом савремених програмских приступа.

И наша локална самоуправа и ПУ"Бамби",заједно са 50 локалних самоуправа и предшколских установа широм Србије, је укључена у овај пројекат, са којима ће се радити на развијању професионалних компетенција васпитача и стручних сарадника за квалитетно инклузивно ПВО, на јачању професионалних капацитета запослених у локалним самоуправама за планирање и управљање ПВО, као и за унапређење законског оквира у тој области.

Поред тога,кроз овај пројекат,ЕУ је обезбедила и донацију за опремање предшколских установа у дидактици,ИТ опреми и намештају, што ће додатно допринети квалитету васпитања и образовања.

Свечаности поводом отварања SUPER пројекта испред ЛУ Лозница присуствовала је Гордана Стојановић,пртосветни инспектор , испред ПУ"Бамби"Лозница Ивана Савић,директор установа и Станиша Чабаркапа,стручни сарадник-педагог


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“