Активности

logo header

ДАН УСТАНОВЕ 2017./2018.

ПРОСЛАВА 51. РОЂЕНДАНА ПУ“БАМБИ“ЛОЗНИЦА

У петак 01.децембра 2017. године, Предшколска установа“Бамби“,заједно са својим пријатељима,прославила је свој 51. рођендан.

Била је то још једна прилика да се родитељима и бројним гостима представи део стваралаштва, креативности и изражајне слободе својственог деци предшколског узраста.

001 1361

Као и увек,сала Вуковог дома културе била је препуна родитеља,бака и дека,бата и сека, васпитача и осталих запослених у Установи. Свечаности су присуствовали и бројни гости међу којима су били представници предшколских установа из Бијељине,Малог Зворника, Крупња, Богатића и Коцељеве, преставници лозничких основних школа, Дома здравља и преставници Локалне управе.

001 1356

Пре почетка приредбе присутнима се обратила директорица Установе,Ивана Савић, изразивши захвалност свима који учествују у стварању имиџа и развоју наше установе која је препозната у широј јавности као пример добре праксе у отворености према породици и локалној заједници.

001 1364

У име Локалне управе Града Лозница присутне је поздравио члан Градског већа, Дејан Сталовић, који је истакао да је Локална управа препознала значај улагања у рани развој и да последњих година континуирано ради на проширивању капацитета и обезбеђењу доступности вртића деци са целог подручја Града Лозница.

001 1267 001 1375 

Све што се могло видети у сали Вуковог дома културе резултат је тимског рада и партнерства деце ,васпитача и родитеља. Овог пута за организацију приредбе биле су задужене предшколске групе целодневног боравка из вртића“Чаролија“ и „Лане“, са васпитачима: Драгицом Милић,Анкицом Сладаковић,Ковиљком Радић,Јеленом Лукић, Снежаном Тадић и Љиљаном Савић. За сцену се побринуо тим васпитача: Сања Аврамовић, Зорица Јевтић, Ивана Драгићевић, Раденка Јаковљевић, Олга Мирковић Данка Јокичић и Маргита Стојановић. За израду и дистрибуцију позивница за госте побринули су се васпитачи: Јелена Ненадовић, Јелена Ђоковић, Ивана Лазић и Миљана Стефановић. Техничка подршка и музика ,као и увек,била је у надлежности васпитачице Душке Живановић.

001 1383 001 1416

001 1423 001 1441

001 1445 001 1458

001 1475 001 1481

Кроз музичко-сценски приказ“С децом око света“, на креативан и духовит начин деца су показала своје фолхлорне,глумачке и рецитаторске способности.Показали су,такође, и завидно знање о особеностима културе појединих земаља света.Особености игре Русије, Шпаније, Француске,Северне Америке, Грчке и Србије зналачки су преставили присутнима који су их громогласним аплаузима поздрављали.

001 1511

На крају су сви заједно,са васпитачима и публиком отпевали песму“Вртић наш“.


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“