Активности

logo header

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2017.

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2017.ГОДИНЕ

IMG 7095

Поводом Дечје недеље ,која се ове године обележава од 02. До 08. Октобра,одлучили смо да наше родитеље,васпитаче,тетке,тече,баке и деке подсетимо на права која деца имају и на њихову обавезу да уваже потребе деце и омогуће им подршку у развоју.Деца су показала да знају и своје обавезе.

Дечја недеља ,која се ове године обележава под мотом“ГРАДИМО МОСТОВЕ МЕЂУ ГЕНЕРАЦИЈАМА-ЗА РАДОСТ СВАКОГ ДЕТЕТА“ започели смо свечаним отварањем на шеталишту испред Вуковог дома културе.На отварању манифестације деци,васпитачима,родитељима и присутним грађанима обратио се Љубинко Ђокић,заменик Градоначелника,који је још једном истакао значај улагања у боље услове за раст и развој деце и обавезе одраслих у креирању подстицајне средине за учење и развој.

IMG 6932 

Као и сваке године малишани из Предшколске установе“Бамби“,заједно са својим васпитачима,организовали су бројне активности,како у објектима Установе тако и на шеталишту нашег града.

Понедељак је био Дан дечјих права а старије групе из вртића“Бамби“,“Лане“ и „Пчелица“ грађанима и родитељима су уз пароле,изјаве и игру указали на права ,жеље и обавезе.

IMG 6943  IMG 6949

Уторак је био Дан игре,спортских активности и Дан хуманости.

IMG 6981 IMG 6973 IMG 6994   

 

Среда је била резервисана за музику.

IMG 7026 IMG 7034

 

Четвртак и петак за ликовне активности и жељно очекивани маскембал.

IMG 7068  IMG 7053 

IMG 7088 

 

 

 

 


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“