Активности

logo header

ПУ"Бамби"као пример добре праксе

У четвртак 03.12.2015.године , у  Регионалмом центру за стручно усавршавање запослених у образовању, одржан је стручни скуп под називом"Предшколско васпитање и образовање по мери сваког детета". Стручни скуп је организовала Група за социјалну инклузију Министарства просвете, науке и технолошког развоја у сарадњи са Канцеларијом УНИЦЕФ-а за Србију и уз подршку ЦИП-центра за интерактивну педагогију. На стручном скупу учествовали су директори ПУ, стручни сарадници и сарадници ПУ, преставници локалних самоуправа, преставници Школске управе Ваљево и васпитачи из ПУ Колубарског и Мачванског округа.

IMG 5132  IMG 5156

Циљ скупа је био да се кроз размену информација и искустава различитих актера допринесе развоју међусобне сарадње у функцији повећања квалитета и доступности предшколског васпитања и образовања сваком детету.

IMG 5140  IMG 5150

ПУ"Бамби"  се на скупу преставила својим примерима добре праксе. Станиша Чабаркапа, стручни сарадник-педагог је присутнима презентовао како се у Лозници  развијају  квалитетни диверсификовани програми којима се повећава обухват деце од три до пет и по година.

 


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“