Активности

logo header

У гостима код другара у Зворнику

Дечји вртић „Наша радост“ из Зворника (Република Српска) традиционално организује фестивал  музичко – сценског стваралаштва под називом „Нашем граду с љубављу“.

Фестивалу  је ове године присиствовало око 240 малишана из 13 установа из Републике Српске и Србије. Зворничком вртићу били су гости из предшколских установа из Бијељине, Братунца, Љељенче, Власенице, Шековића, Лопара, Милића, Лознице, Малог Зворника, Лајковца и Коцељеве.

IMG 4886

 

 

Ово је, пре свега, била прилика да се деца сусретну са граничном службом  и да  прошетају  мостом  преко Дрине који спаја Мали  Зворник  у Републици Србији  и Зворник у Босни и Херцеговини.

 

 

 

 

Нашу предшколску установу представљали су предшкоци из вртића“ Пчелица“, са васпитачима Верицом Марковић и Иваном Драгићевић.

IMG 4935

IMG 4916 

  Након игре, дружења и освежења у вртићу организован је дефиле учесника, са обележјима својих установа, на путу до Рекреативно - спортског центра у коме су родитељи и грађани Зворника уживали у приказаном дечјем стваралаштву.

IMG 4906

Деца су кроз игру и песму још једном показала  како се представљају другари из установе на јавним манифестацијама.


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“