Активности

logo header

ДРУЖЕЊЕ БЕЗ ГРАНИЦА

 

bedz1У четвртак, 18.06.2015., Предшколска установа „Бамби“ угостила је у објекту „Чаролија“ децу и родитеље из Воћњака, Брезјака и Козјака. 45 малишана и 30 родитеља дружило се, играло и разговарало о потребама и могућностима за отварање нових бесплатних играоница у Воћњаку и на Брезјаку.

Док су деца уживала у игри са вршњацима и васпитачима, најпре у просторијама, а потом и у дворишту вртића, родитељи су имали прилику да уз освежење погледају два филма о посебним програмима које ПУ „Бамби“ већ реализује у Лешници, Јадранској Лешници у Козјаку. Директорица установе, Ковиљка Радић присутне је позвала да се укључе у пројекат, како би заједничким залагањем што већем броју деце омогућили да на раном узрасту буду обухваћена квалитетним васпитно-образовним програмима.

crtez

Од 2011. године Предшколска установа „Бамби“ године у оквиру пројекта „Вртићи без граница“ покреће нове посебне програме у форми бесплатних играоница за децу узраста од 3 до 5,5 година, која нису обухваћена системом предшколског васпитања и образовања. Актуелно, овакви програми реализују се у 10 играоничких група у Лешници, Јадранској Лешници, Козјаку и у вртићима „Бамби“ и „Чаролија“ у граду. Пројекат „Вртићи без граница 2“ одвија се кроз партнерство између ПУ  „Бамби“, УНИЦЕФ-а и Министарства просвете, науке и технилишког развоја Републике Србије, у сарадњи са ЦИП-центром за интерактивну педагогију и подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу.


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“