Припремни предшколски програм

ppp

Припремни предшколски програм је обавезан од школске 2006./2007. године. У припремни предшколски програм уписује се свако дете које до почетка школске године има најмање пет и по, а највише шест и по година. Родитељ, односно старатељ чије дете није обухваћено васпитно-образовним радом у предшколској установи, дужан је да упише дете старости од пет и по до шест и по година у предшколску установу, односно основну школу која остварује припремни предшколски програм, с тим да има право да изабере предшколску установу, односно основну школу.

Припремни предшколски програм у целодневном трајању организује се у вртићима „Бамби“, „Чаролија“, „Лане“, „Пчелица“ и  „Пинокио“.

Полудневни припремни предшколски програм (четири часа) реализује се у вртићима  „Бамби“, „Лане“, „Пчелица“ и „Пинокио“; у просторијама Основне школе „Вук Караџић“ у Лозници, као и у просторијама основних школа у Брадићу, Брезјаку, В. Селу, Воћњаку, Г. Добрићу, Г. Ковиљачи, Д. Бадањи (Трбосиље), Д. Добрићу, Д. Недељицама, Драгинцу, Зајачи, Ј. Лешници, Јаребицама, Јелаву, Јошеви, Клупцима, Козјаку, Коренити, Лешници, Л. Шору, Липници, Лозничком Пољу, Милини, Новом Селу (Чокешина), Пасковцу, Рибарици, Руњанима, Стражи, Ступници, Текеришу, Трбушници, Тршићу и Цикотама.

Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“