Активности

logo header

МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА 2023.

Дана, 7.октобра 2023. године по трећи пут је одржана манифестација „Михољски сусрети села.“ Организовали су је Месна заједница Лешница и Туристичка организација Лознице уз помоћ Министарства за бригу о селу, који је и иницијатор овог пројекта.

На њихов позив васпитачи, деца из вртића „Звончић“, као и деца из група у години пред полазак у школу су заједно са члановима породице узела учешће у манифестацији. Помоћ су нам пружили представници Удружења предузетника и привредника Лешнице од којих смо добили потребна средства и материјале. Постављањем истих деца су добила прилику да учествују у играма и активностима везаним за актуелне пројекте, а у складу са новим Основама програма „Године узлета.“ Својом игром деца су позивала вршњаке и одрасле да се укључе у следеће активности: прављење сокова од свежег воћа, отискивање и прављење трагова од природних материјала, играчака, уз помоћ прстију, шаке и стопала, у парку су имали могућност да прелазе полигоне, савладавају различите препреке, да се баве спортским и такмичарским играма. Учешће деце на манифестацији пружило је прилику за међугенерацијско дружење и размену искустава.

Захваљујемо се организаторима што су препознали важност и значај учешћа деце на манифестацији. Радујемо се и надамо новим заједничким активностима, јер деца тако развијају осећање припадништва, заједничког социјалног учешћа, као и властите вредности и идентитетa.

 

 


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“