Активности

logo header

НАШ ВРТИЋ КАО ПОРОДИЧНИ КЛУБИЋ

   У задњој недељи месеца септембра у објекту „Колибри“, почеле су са реализацијом радионице за родитеље у оквиру „Родитељског клуба“. Радионице води васпитач педагошки саветник Оливера Дишић.Полазећи од тога да породице имају највећи утицај на своју децу, да су активни учесници у процесу дечјег одрастања, учења и социјализације, , а учешћем у животу вртића, родитељи богате своје социјално искуство, долазе у додир са људима који имају слична искуства и јачају родитељске вештине, покренута је идеја за овим видом подршке родитељима.. План је да се у току сваког месеца реализује барем једна радионица која има за циљ оснаживање и унапређење родитељских компетенција.

Прва радионица имала је симболичан назив“Родитељу је важно“(Родитељи -партнери у развијању реалног програма).Имала је за циљ изградњу међусобне повезаности вртића и родитеља кроз уважавање и истицање позитивних ефеката на децу, када партнерство постоји.


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“