Активности

logo header

ПУ "БАМБИ" НА КОНФЕРЕНЦИЈИ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

У претходном периоду, ПУ“Бамби“представила је примере своје праксе на  две Конференцијеу Врњачкој Бањи.

На Конференцији од 10.04.-13.04.2022.год. у Врњачкој Бањи организовани су четрнаести Сусрети стручних сарадника и сарадника предшколских установа Србије са темом: "ВРТИЋ КАО ПРОСТОР КОНТИНУИРАНИХ ПРОМЕНА,УЧЕЊА И РАЗВОЈА“.

На Округлом столу на тему „Изазови руковођења током пандемије изазване вирусом Ковид 19“,на којој су говориле Маријана Попов, директорка ПУ “Радосно детињство“ из Новог Сада, Биљана Гајић директорка ПУ “Чукарица“ Београд, Снежана Булатовић директорка ПУ “Бамби“ Кула, Дејан Милетић, директор ПУ “Полетарац“ из Сврљига, Катарина Ђурић стручни сарадник психолог из ПУ “Чукарица“ Београд, Неда Аврамов Ђилас, стручни сарадник психолог из ПУ “Бошко Буха“ Инђија, Нела Дујић, васпитач из ПУ “Полетарац“ Оџаци као и Оливера Дишић , васпитач педагошки саветникиз ПУ “Бамби“ Лозница, која је са осталим учесницима поделила искуства о остваривању партнерства као изазов у у оснаживању практичара у време Ковида 19.

На овој Конференцији присуствовали су и стручни сарадници ПУ “Бамби“, Бојана Марковић-логопед, МајаКостадиновић Секулић-психолог, АлександраСпасојевић-педагог, као и Станиша Чабаркапа-педагог, који је на овом скупу био и модератор.

На стручној конференцији за васпитаче ГРАЂЕЊЕ ОДНОСА КАО ПОДСТИЦАЈ

ПРОМЕНА ВАСПИТНО-ОБРАЗОВНЕ ПРАКСЕ oд 14.04.-17.04.2022.год.ПУ "Бамбипредставила се са три рада. Сања Вукосављевић,васпитач и Снежана Драгићевић васпитач са радом "Уважавање перспективе детета и промене уграђењу односа",Слађана Ђорђевић, васпитач и Тијана Пајић,васпитач представиле су рад"Корак покорак у промени односа у нашој васпитно-образовној пракси" , као и Оливера Дишић, васпитач педагошки саветник са радом "Грађење односа, као покретач дечјег развоја и учења,кроз лупу рефлексивног практичара".

На овом скупу као подршка биле су и директорка ПУ "Бамби" Ивана Савић и помоћник директора Снежана Лазић.

Циљ ове конференције био јејачање компетенција васпитача кроз размену знања и искуства о значају грађeња односа као подстицаја промена васпитно-образовне праксе.


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“