Активности

logo header

УЧЕШЋЕ ПУ „БАМБИ“ НА МЕЂУНАРОДНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ ВАСПИТАЧА

На позив Балканског савеза васпитача БАПТА, васпитач педагошки саветник Оливера Дишић из ПУ“Бамби“, учествовала је на IX међународној конференцији Балканског савеза удружења васпитача, удруге васпитача, одгајатеља , која је одржана у Теслићу у РС од 23-26 септембра. Тема конференције била је „Квалитет вршњачких односа предшколске деце-фактор дечије укључености у процес васпитања и образовања“, а радови који су приказани ова четири дана упућују на активну размену знанја, идеја и искустава о квалитету вршњачких односа предшколске деце.

Оливера Дишић се на Конференцији представила радом“Грађење односа као подршка добробити детета кроз односе и делање пре и за време пандемије Ц-19“.

Disic

Пратећи актуелности предшколства у региону, радови упућују на размену научних и стручних сазнања и искустава од знања за унапређивање теорије и праксе предшколског васпитања и образовања са жељом да се професија васпитач/одгајатељ и предшколство као веома значајна делатност, промовишу и афирмишу активном разменом нових теоријских знања и искустава, ради изградње и јачања професионалних компетенција васпитача/одгајатеља, стручних сарадника у предшколству,као и развој и афирмација ове теме у васпитно/образовном раду у предшколским установама у региону Балкана.

BAPTA


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“