Активности

logo header

53.ГОДИНЕ РАДА УСТАНОВЕ

ОБЕЛЕЖЕН ДАН УСТАНОВЕ

001 8946

Пригодном свечаношћу у дворани Вуковог дома културе у Лозници, у петак 06. децембра 2019. године наша установа је обележила 53 године рада и постојања.

Присутне запослене,децу,родитеље и бројне госте, том приликом је у име градског руководства поздравио помоћник градоначелника Љубинко Ђокић и истакао да Лозница у оквиру својих финансијских могућности улаже значајна средства за побољшање услова боравка деце у вртићи и услова за рад запослених.Захваљујући томе, текућу радну годину започели смо у проширеним капацитетима. Реконструкциом објекта“Бамби“, у који је уложено око 70 милиона динара,проширен је капацитет објекта за 120 места, али како је Ђокић нагласио, и даље сви родитељи нису могли своју децу да упишу у вртиће па су одобрена нова средства за изградњу новог вртића у Лозничком пољу капацитета 270 места.

3 3

Директорка ПУ“Бамби“ Ивана Савић , током обраћања, истакла је да је ова установа свој рад започела 1966. године са једним објектом,две групе и дванаест запослених. Данас установа има седам наменски грађених објеката, 94 групе , 1810 малишана и 187 запослених. Установа узима активно учешће у свим значајним догађајима у граду и да је пример добре васпитно-образовне праксе у Србији. Установа је међу 11 установа у Србији која је ове године почела са применом нових Основа програма предшколског васпитања и образовања-Године узлета.То је велика част и одговорност-истакла је директорка захваљујући се свима на несебичној подрци у реализацији задатака установе.

1 1 1-1

Круна ове свечаности био је пригодан програм предшколсих група из вртића „Лане“, „Пчелица“ и „Бамби“, под називом „Ми имамо таленат“који је изазвао је одушевљење присутних и измамио искрене аплаузе и похвале деци и васпитачима.

1-1

001 8776

001 8794

001 8843

001 8860

001 8921


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“