Активности

logo header

ПРОЈЕКТИ У ПУ "БАМБИ"

   kosmos.projekat  Пројекат представља склоп активности у којима деца, заједно са васпитачима, проучавају неку тему или проблем. Одвија се у контексту који подстиче децу на договарање, сарадњу, преузимање одговорности за тражење одговора, проверавање својих открића и тражење властитих стратегија решавања проблема. За време рада на пројектима, деца различитих способности и узраста показују како могу да брину једни за друге, како да помажу једни другима и како да уче једни од других. 

 Пројекти су осмишљени тако да код деце подстичу активно учење – дете учи кроз игру, и активности, самостално и у друштву вршњака, развија све своје потенцијале, способност опажања, креативност, самосталност. Програм је отворен, одређују га деца истражујући, а васпитачи и родитељи су подршка у реализацији пројекта.

Вртић „ЛАНЕ“ је покренуо пројекат „Дете и планете“.

kosmos.planetarijum

Пројекат је на нивоу целог вртића и у њега су укључена сва деца. У пројекту учествује и предшколска група Брезјак. Циљ овог пројекта је задовољити дечји интерес за свемир, а посебно за планете, звезде, ракете и астронауте и на тај начин им омогућити да стекну одређена знања о њима.

     Вртић „ПЧЕЛИЦА“ је покренуо пројекат „Диносауруси“.  

dino.ograda

     Деца су показала интерес за изумрле животиње, диносаурусе и имаће прилику да истражују и обогате своје знање о њима. Такође су укључене све групе у објекту.

     Вртић „ЧАРОЛИЈА“ је покренуо пројекат „Свет и ми“.

     Деца ће, кроз пројекат, имати прилику да упознају различите земље и народе света, а првенствено своју земљу и обичаје. У пројекту учествују све групе.

 

Поштовани родитељи,

Потребна нам је и Ваша помоћ. Све предлоге и сугестије поделите са нама, како би на што лепши начин деци приближили ове теме. Будите део нашег тима и нашег пројекта. Ваше сугестије и идеје о пројектима, као и предлоге о  начинима на које бисте желели да се укључите (учествујете у активностима, глумите, певате, читате бајке, учествујете у изради средстава и уређењу простора и сл.), можете послати на е-маил bambilo.@open.telekom.rs, или пренети Вашим васпитачима.

Хвала.

Деца и васпитачи

 

 

 

 

 


Драги пријатељи,

Добро дошли на сајт Предшколске установе „Бамби“!

Имамо велико задовољство да са вама поделимо знања, искуства и идеје које детињство наших најмлађих могу учинити још лепшим. Надамо се узајамној сарадњи и подршци!

Ту смо да растемо заједно!

Срдачно,

Предшколска установа „Бамби“